Vendégházunk május 1-től, október 20-ig várja sok szeretettel vendégeit.

Vendégházunkban minimum 4 éjszaka foglalására van lehetőség.

Az ár magában foglalja a teljes ház és udvar kizárólagos használatát, a víz- és áramfogyasztást, tiszta ágyneműt, a bográcsozáshoz vágott fát illetve a szobák végtakarítását. Érdeklődését telefonon vagy e-mailben várjuk, de ajánlatunkról minden esetben e-mailt küldünk a későbbi félreértések elkerülése érdekében. Kérjük kedves vendégeinket, hogy visszaigazolást követően szíveskedjen 30% foglalót átutalni, a visszaigazolásban megadott bankszámlaszámra.

A foglalás akkor garantált, ha az ajánlatunkban szereplő összeget megkaptuk előlegként és azt e-mailben visszaigazoljuk.

Foglalásuk időpontjának megtervezésekor kérjük, vegyék figyelembe, hogy az előleget 20 napon belüli lemondás vagy időpont módosítás esetén nem áll módunkban visszafizetni.
*** Az előleget 20 napon belüli lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni, de áthelyezhető egy másik időpontra, amennyiben ugyanebben az évben a későbbiekben van rá lehetőség. ***
Vendégházunkat az érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni. Érkezéskor kérjük, hogy a bejelentkező lapot töltsék ki. Az utolsó napon legkésőbb 10:00 óráig kérjük a házat elhagyni.